Vraag 2: Cover en titel

op 12 januari 2022 door

Jaaaa, we kunnen eindelijk beginnen. Ik hoop dat iedereen zijn of haar boek uitheeft en zin heeft in de discussie. 

Vanaf vandaag komt er om de dag een vraag online. Dat betekent dat op 28 januari vraag 10 online komt en dat ik hoop dat iedereen op 30 januari zijn of haar recensie online heeft staan. 

Een discussie is geen discussie als er neit op elkaar gereageerd wordt, dus maak de boel lekker levendig door ook de antwoorden van de andere deelnemers te lezen en daarop te reageren.

Vandaag de eerste vraag, een vraag die vooral gaat over de buitenkant.

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

2a. Wat roept de afbeelding van de cover bij je op? Past de cover bij het verhaal?

2b. Zou je dit boek in de winkel oppakken om te kijken waar het over gaat?

2c. Wat zijn je gevoelens en ideeën bij de titel en de ondertitel: Toen de wereld nog van ons was en Drie vrienden, twee kanten, één herinnering Het zou fijn zijn als je deze vraag beantwoordt alsof je het verhaal nog niet gelezen hebt. 

2d. Wat zijn je gevoelens en ideeën bij de titel nadat je het boek hebt gelezen? Vind je het een mooie/ passende titel? Of zou jij voor iets anders gekozen hebben en waarom?Reacties op: Vraag 2: Cover en titel

Meer informatie

Gerelateerd