Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

1/ Het oog wil ook wat

op 17 oktober 2021 door

Een deel van de boeken is binnen, tijd voor een eerste opwarmvraag. Je mag deze vraag beantwoorden voor je het boek leest.

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop, hoe meer hoe liever! Zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 1a/ en 1b/ vermelden? 

1a/ Wat vind je van de cover? Ga je wel eens kijken hoe het boek er in de originele taal uitziet? Vind je het goed dat zowat elk land een eigen cover bedenkt? Waarom wel/niet? 

1b/ Wat vind je van de opmaak van dit boek? Denk daarbij aan papier, lettertype, uitstraling, … Wat waren je eerste gedachten toen je je pakketje openmaakte? 

0e2e43aa16e9dd7f9ea54e8ff6bb11ef.jpg
Dit zijn de covers van Zweden, Denemarken, Noorwegen, Italië, Duitsland en Nederland/België. 

PS: Wie aansluit met een e-book hoeft natuurlijk niet echt iets te doen met het tweede deel van de vraag. Reacties op: 1/ Het oog wil ook wat

Meer informatie

Gerelateerd