Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

6/ Op bezoek bij de personages

op 09 november 2021 door

Dinsdag vandaag, tijd voor vraag 6. Voor deze vraag nemen we twee dagen de tijd. 

Natuurlijk doen we iets rond de personages in dit boek. Ik wilde er niet een stuk of drie selecteren en dus gaan we ze zowat allemaal bespreken! Lees alsjeblieft eerst goed de instructies. 

Bij het eerste bericht onder dit artikel kun je aangeven op welk personage jij als eerste uitgebreid wil ingaan. Ik zet vervolgens jouw naam in de lijst en wijs je een van de draadjes toe die je onder de lijst vindt. 

Elk van die draadjes draagt de naam van een personage. Jij geeft het startschot bij ‘jouw’ personage: uiterlijk, karakter, je mening over dit personage, de gevoelens die hij/zij in zijn omgeving en bij jou oproept, de ontwikkeling die hij/zij doormaakt, alles wat je maar kwijt wil …

Bij de draadjes die niét jouw personage zijn, reageer je pas wanneer de ‘eigenaar’ ervan de aftrap heeft gegeven.

Het ene personage zal meer tekst krijgen dan het andere, maar dat is helemaal niet erg. Ik wil graag dat op het einde van de rit iedereen bij meerdere personages heeft gereageerd. Dat loopt bij de meesten sowieso prima, maar ik zou graag ook van Elles, Johan en Kim meer zien dan alleen het eigen antwoord op de vragen.

Ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is, deze discussievraag heb ik niet eerder gebruikt, jullie zijn mijn proefkonijnen :-)



Reacties op: 6/ Op bezoek bij de personages

Meer informatie

Gerelateerd