Advertentie

Over 'Wat jij niet ziet'

op 20 augustus 2016 door

Wat jij niet ziet is een Young Adult over de 15-jarige Parker Grant, die dan misschien wel blind is, maar zich daar niet door laat afremmen. En al helemaal niet met zich laat sollen. Het prachtige Wat jij niet ziet werpt licht op de blinde vlekken die we allemaal hebben in het leven, of we nu visueel gehandicapt zijn of niet.

De regels van Parker Grant
Parker Grant is blind, maar dat weerhoudt haar er niet van om dwars door mensen heen te kijken. Ze heeft een paar duidelijke regels in het leven geroepen. De belangrijkste: maak geen misbruik van haar blindheid. Verraad is onvergeeflijk – een tweede kans krijg je niet.

Niet alles is wat het lijkt
Als haar oude crush Scott Kilpatrick plotseling op haar nieuwe school opduikt, kan Parker maar op één manier reageren: hem ijskoud negeren. Ze heeft al genoeg op haar bordje, zoals keihard trainen voor het hardloopteam en zichzelf belonen met een gouden ster voor elke dag dat ze niet om haar vaders dood heeft gehuild. Maar het verleden ontwijken blijkt onmogelijk, en hoe meer Parker leert over wat er écht gebeurd is – zowel met Scott als met haar vader – hoe meer ze zich afvraagt of de dingen wel altijd zijn zoals ze lijken.

Lees hier een voorpublicatie



Reacties op: Over 'Wat jij niet ziet'

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Eric Lindstrom

Eric Lindstrom

Eric Lindstrom schrijft Young Adult-romans, zoals Wat jij niet ziet (oorspronkel...

Gesponsorde boeken