Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 19 december 2019 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft. Elke vraag krijgt een eigen artikel (beantwoord de vragend dus niet hieronder, maar volg de link of klik op de vraag in het venster aan de rechterkant van je scherm (of helemaal onderaan wanneer je via je telefoon werkt).

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

Vraag 1: Titel & Omslag

Vraag 2: Schrijfstijl

Vraag 3: Personages

Vraag 4: Verfilming?

Vraag 5: Boodschap

Vraag 6: Memorabel

Vraag 7: Vergelijking

Vraag 8: Genre/doelgroep

Vraag 9: Pitchen

Vraag 10: What if?

Update 5 februari: We zijn al weer op de helft van de vragen, vraag 5 heb ik vandaag geplaatst. Heb je nog niet alle vragen 1 t/m 4 beantwoord tot nu toe? Dan vriendelijk verzoek dat per omgaande alsnog te doen. Dank! 

Update 14 februari: We nadere het eind van de leesclub, nog maar 2 vragen te gaan. Denk je er ook aan je recensie te plaatsen?

Update 17 februari: de 10e en laatste vraag is gesteld :-).

Je hebt nog tot vrijdag 21 februari om je recensie te plaatsen en alle vragen te beantwoorden. Zaterdag 22 februari ga ik beginnen met het maken van het eindverslag.


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in 'Schrijf je recensie'.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse (1972) heeft een veelzijdige carrière als schrijver, columnist en...