Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

3/ Schrijfstijl

op 15 februari 2022 door

Dinsdag 15 februari. Zoals afgesproken starten we vandaag met de 'echte' discussievragen. Er komen een aantal klassiekers voorbij (onder andere vandaag en morgen), maar ook iets ludiekere vragen waarbij jullie je creativiteit de vrije loop kunnen laten.

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knoppen. 

3/ Wat kun je zeggen over de schrijfstijl? Denk daarbij aan zinsconstructies, taalgebruik, lange/korte zinnen, beschrijvingen, dialogen ... Vind je de manier van schrijven passen bij het boek dat je gelezen hebt? Voorbeelden zijn altijd welkom. 

Belangrijk! Het gaat bij deze vraag uitsluitend om de manier van schrijven (concentreer je op de steekwoorden die ik gegeven heb), niet om de opbouw van het verhaal of de vertelperspectieven, daar gaan we later mee aan de slag.



Reacties op: 3/ Schrijfstijl

Meer informatie

Gerelateerd