Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

6/ Personages

op 19 februari 2022 door

Iedereen is hopelijk de storm goed doorgekomen, wat was het eng, zeg!

Vandaag maken we tijd voor vraag 6. 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knoppen. 

Natuurlijk doen we iets rond de personages in dit boek, maar ik ga niet vragen wie je favoriete en minst favoriete personage is. Dat zou te veel voor de hand liggen, toch? Hoe luidt de vraag dan wel? 

Met wie van de personages uit het boek wil je wel een keer op stap? Voor een etentje, een koffie, een dagvullende activiteit, wat en waar je maar wil. Vergeet niet te vertellen waarom je die persoon kiest en wat jullie samen gaan doen, want dat is natuurlijk het leukste aan je antwoord. Wat hoop je te bereiken met jullie ‘date’?

PS: Jullie hoeven geen angst te hebben om het loodje te leggen, alle slechteriken hebben een pilletje gekregen en zullen zich voorbeeldig gedragen. Een 'veilige' keuze maken is dus niet nodig :-) 



Reacties op: 6/ Personages

Meer informatie

Gerelateerd