9/ Tofste sterrencast ooit

op 24 februari 2022 door

Zo, na een iets rustigere woensdag verwacht ik vandaag weer vuurwerk! 

In afwachting van een of andere grote Hollywood-producer gaan we Win win zelf verfilmen, daar hadden jullie het vorige week immers heel de tijd over. Ik vraag jullie niet welke bekende acteurs jullie zien in de rollen van Laura, Flo, John Deere, Loredana, Rocky en alle anderen, dat zou te veel voor de hand liggen. Toch gaan we een leuke cast samenstellen.

9a/ Welke rol zou je zelf kunnen/willen spelen? Je hoeft je niet tot de hierboven genoemde personages te beperken, het mag net zo goed iemand zijn die niet op de voorgrond trad. Als vrouw mag je natuurlijk ook voor een mannenrol kiezen, en omgekeerd. Waarom denk je dat die rol bij jou past? En waarom kies je voor een hoofdrol/bijrol?

9b/ Kies iemand uit deze groep leesclubdeelnemers en vertel voor welke rol die persoon met succes auditie zou kunnen doen. Natuurlijk moet je erbij vertellen waarom, want dat is voor de persoon in kwestie het leukste aan je antwoord. De meesten van ons kennen elkaar niet echt, maar dat hoeft geen probleem te zijn; ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop we deelnemen aan een leesclubdiscussie veel over ons zegt. Laat je fantasie de vrije loop! 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 9a/ en 9b/ vermelden? 
Witregels zijn gratis, dus maak er gebruik van alsjeblieft. Reacties op: 9/ Tofste sterrencast ooit

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken