Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Win win van Jan Van der Cruysse

op 13 januari 2022 door

Jan Van der Cruysse (1960) studeerde rechten, communicatiewetenschappen en marketing en is specialist in crisiscommunicatie. Hij werkte twintig jaar als woordvoerder van Brussels Airport, 'een eindeloze bron van inspiratie voor het verzinnen van spannende verhalen en verknipte personages,' vertelt hij op zijn Hebban auteurspagina. Inmiddels heeft hij al zes boeken op zijn naam staan, waaronder het gloednieuwe Win win.

Van der Cruysse debuteerde op vijfenvijftigjarige leeftijd als auteur en wist direct de aandacht te vangen in zowel Vlaanderen als Nederland. Zijn debuut Diamantroof in Delhi, het eerste deel in de 'Bling bling'-trilogie, won zowel de Hercule Poirotprijs als de Diamanten Kogel en de Schaduwprijs. Met Win win start hij een nieuw avontuur met een nog onbeproefd hoofdpersonage.

Win win

Laura staat op het punt af te studeren als ingenieur wanneer ze een envelop ontvangt, afzender onbekend. Inhoud: een ansichtkaart en een ticket voor een vlucht in businessclass naar San Francisco. Van Nigeria tot China wacht haar een verhaal van verdronken bootvluchtelingen, grootschalige zwendel met COVID-vaccins, moord en inbraak op bestelling en dealers in een traagwerkend gif. Haar gastheer is specialist in cryptofoons en cryptomunten.

Leesfragment

Win win gaat helemaal mee met de actualiteit en slingert lezers heen en weer tussen locaties, tijdspannen en personages. Ben je inmiddels benieuwd naar deze nieuwste thriller? Hieronder vind je alvast een sneak preview van het boek. Zou je het liefst direct door willen lezen? Schrijf je dan in voor de Hebban Leesclub met Win win.

Lees hier de eerste pagina's



Reacties op: Win win van Jan Van der Cruysse

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jan Van Der Cruysse

Jan Van Der Cruysse

Vlaamse thriller-auteur.