Advertentie

Zwarte golven van Eric Wewerinke

op 21 juni 2019 door

Nachtmerries in thrillers zijn vaak fictief. Het boottochtje in dit spannende boek is echter ontleend aan een echte ervaring. Debutant Eric Wewerinke verwerkte het in zijn thriller 'Zwarte golven'. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn.

Marketeer Eric Wewerinke heeft weken met een psychopaat op zee gezeten, op een zeilboot. Over deze bizarre reis heeft hij nu een boek geschreven. Een superspannend waargebeurd verhaal dat leest als een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn.

Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen. Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat?

Ben jij benieuwd geworden naar Zwarte golven? Lees dan snel een fragment via onderstaande knop.

Lees een fragmentReacties op: Zwarte golven van Eric Wewerinke

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken