Hoe was jouw LEWA-ervaring?

op 23 maart 2021 door

Aan het einde van april, de LEWA-maand, hebben we met zijn allen een boek gelezen waarvan we niet dachten het ooit op te pakken. Je hebt het aangedurfd om mee te doen, om aan boord te springen van de LEWA-trein, uit je comfortzone te stappen en een Team Captain te volgen. En nu willen wij natuurlijk van je weten: hoe was dat?

Hoe is je Lees eens wat anders-ervaring je bevallen? Denk je vaker in dit genre te gaan lezen? Of denk je 'dat was best vermakelijk, maar dat doen we mooi niet weer.' Heb je iets ontdekt over jezelf als lezer? Heb je nieuwe literaire gebieden ontgonnen en sta je voor spannende avonturen nu?

Laat het ons weten onder dit artikel!

Je kúnt een recensie schrijven van je gelezen LEWA-boek, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een recensie schrijf je op de Hebban boekpagina van het boek.

Team Captain Martijn: "In het café noemde ik het al, op bladzijde 24 van Oeroeg kwam ik het gerecht roedjak tegen: "Vaak bezweken Oeroeg en ik voor de verleiding van een portie roedjak, onrijp fruit met scherpe saus, die we haastig opslurpten uit een gevouwen blad." Dat klonk zo lekker dat ik een recept heb opgesnord en een eigen portie heb gemaakt. Ondanks dat ik vast nog geen roedjak-master ben, vind ik het echt súperlekker! Daarom een foto. Maar verder gaan we het hier natuurlijk hebben over onze LEWA-ervaring."

8b3261daca4b73305655b6d0273f2cda.jpgReacties op: Hoe was jouw LEWA-ervaring?

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken