Boekenblog

Lezend leven

Lezend leven

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Mijn naam is Maartje, ik ben 45 jaar oud en lees mijn dagen aan elkaar.
Ruim zes jaar geleden kreeg ik een ongeluk waardoor ik behoorlijk aan huis gebonden ben en weinig beweging kan verdragen. Sinds die tijd ben ik steeds meer gaan lezen. Nu lees ik ruim twintig boeken per maand in diverse genres en schrijf ik, naast stukjes in dit blog, stukjes op Hebban voor oa Liefde voor Young Adult en het Diversiteitscafé en zet ik iedere dag een leuke boekenfoto op instagram. Ook mag ik regelmatig leesclubs begeleiden hier op Hebban.

In dit blog wil ik jullie meenemen op mijn boekenavonturen.


Bekijk de website

Uitgelichte berichten

De eerste twee weken van mei

09 mei 2022 4 reacties


De eerste twee weken van mei zijn omgevlogen. Mooi weer en druk programma (voor mij dan) zorgen voor een blij gevoel, maar ook voor meer vermoeidheid. Ik ben buiten, slaap veel en geniet best wel. 
...

En de rest van april.

09 mei 2022 2 reacties

'Ik had een hele mooie leesweek. Las echt heel mooie boeken. En nu het weer ook weer meezit gaat het bijna helemaal lekker. Helaas zorgt mooi weer ook voor hooikoorts. Dat is altijd zo jammer, wordt...

De eerste week van april 2022

08 april 2022 5 reacties

Het was een behoorlijk volle week. Met bezoekjes hier en daar, twee leesclubs om te begeleiden en een verjaardag om te vieren. Toch heb ik ook weer een heel aantal boeken kunnen lezen. 
Vrijdag 1...

De laatste week van maart

01 april 2022 10 reacties

En ook de laatste dagen van maart zitten erop. Wat hebben we heerlijk lenteweer gehad en wat bizar dat ik dit nu zit te typen terwijl het buiten sneeuwt. Ik las 21 boeken deze maand en heb ze zeer...

Eerdere berichten


Wij horen bij Lezend leven

 

Meer informatie