Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Libriskriebels

op 20 januari 2020 door

Met rasse schreden komt 3 februari in zicht, de dag waarop de longlist Libris Literatuur Prijs 2020 bekendgemaakt wordt en dit zou aanleiding kunnen geven tot een een vorm van lentekoorts of...Libriskriebels. Welke prachtige titels verschenen er vorig jaar? Welke boeken zullen de lijst halen?

7a8c8f789465d95ce78aecef39222d74.jpg

Dat de Libris Literatuur Prijs enorm leeft onder de literatuurliefhebbers blijkt wel uit de ontzettend gezellige en drukbezochte Libriscafés waar je vorig jaar een heuse kroegentocht kon maken langs de hele shortlistselectie. Er werd volop gespeculeerd wie de winnaar zou worden. Dat werd uiteindelijk Rob van Essen met De goede zoon. Ook dit jaar gaan we niet voorbij aan de feestelijkheden die bij het hele proces van longlist tot winnaar horen.

Om het wat spannender te maken wachten we niet tot 3 februari maar vragen we jullie nu al naar titels die zeker een plaatsje verdienen op de longlist. We willen natuurlijk heel graag weten waarom juist dat boek!

Welke boeken kun je nomineren?

In 2010 werd besloten alleen nieuw verschenen oorspronkelijk Nederlandstalige literaire romans voor volwassenen in aanmerking te laten komen voor de prijs. (bron)

Brand maar los! Wat wordt jouw favoriete nominatie?

cb645dc785d471e252b4ad3a03106d37.jpg

Banner - Anne
Tekst - Tea
Afbeelding 'Open' https://unsplash.com/photos/FQgI8AD-BSg Finn Hackshaw

Afbeelding café - https://unsplash.com/@jimmynotworking/likesReacties op: Libriskriebels

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rob van Essen

Rob van Essen

Rob van Essen (1963) neemt met zijn romans en verhalen een volstrekt unieke plaa...

Gesponsorde boeken