De Loepjes op social media

op 12 oktober 2019 door

Tekst: Nathalie & Hetty
Banner: Anne

Instagram

Sinds kort zijn de Loepjes ook actief op instagram, je kunt ons vinden onder de naam literatuuronderdeloep.
Hier zullen we natuurlijk verwijzen naar alle blogartikelen die we schrijven, maar we doen meer!
Op instagram gaan we regelmatig extra dingen plaatsen die niet op de spot verschijnen, denk hierbij aan boekentips van de Loepjes speciaal voor jou, maar ook zullen we interessante lezingen en andere boeiende literaire evenementen tippen.
En omdat we soms helemaal blij worden van mooie zinnen in een boek zullen we deze af en toe ook met jullie gaan delen, en wat dacht je van boekenquote’s?! Het gaat allemaal voorbijkomen.
We vinden het geweldig als jullie ons nu ook op instagram gaan volgen, foto’s gaan liken en reacties achterlaten.

We blijven op Facebook

De Facebook-groep is de Hebban Literatuur groep geworden. Enkele Hebban  VIP-pers onder ons blijven samen met de Hebban Crew deze groep beheren. En natuurlijk blijven we er de artikels van onze blogspot posten, net als in enkele andere leesgroepen en via onze eigen profielen natuurlijk.  Vind je een artikel van ons heel interessant, twijfel dan niet om het te ‘liken’ (leuk te vinden), te reageren en het onder je eigen netwerk verder te delen!

Een nieuw account op Twitter

De Twitteraccount van de oude Literatuurclub wordt niet meer actief gebruikt.  We hebben een nieuwe account Literatuur onder de Loep opgestart en je kan ons ‘taggen’ via @LoepjesLit . Pas opgestart, dus de tweets volgen zeker nog!Reacties op: De Loepjes op social media

Meer informatie

Gesponsorde boeken