Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan] - vanaf 15 april

op 05 maart 2018 door

Update 22/4/2018: vandaag werd vraag 9 geplaatst. Een aantal deelnemers hebben nog niet of nauwelijks op de vragen gereageerd. Gebruik dit weekend om bij te benen, zodat je actief kan deelnemen aan de discussie. De leesclub wordt 6 mei afgesloten. Je hebt tot dan de tijd om de vragen te beantwoorden en een recensie te plaatsen.

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

De discussievragen worden gemaakt door De Leesclubassistent Frank Hockx en zijn vanaf 9 april beschikbaar.


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in de leesclub.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan] - vanaf 15 april

Meer informatie

Gerelateerd