Zomer luistercafé

op 01 juli 2022 door

Veel mensen luisteren in de zomer meer dan in de winter, vandaar dat we een nieuw zomercafé openen. De één ligt liever te luisteren terwijl een ander het fijner vindt om actief bezig te zijn tijdens het luisteren. Het andere café heeft een tijdje stil gelegen, maar we beloven het vanaf nu sprankelender te houden, te beginnen met dit Zomer luistercafé. Er zijn genoeg plekken om in te pluggen, dus kom gezellig langs. 

- door Jeanet- 

cbb85c12e4442af71a11cb4d719b129d.jpg

Het lijkt ons leuk als je ons en anderen vertelt welk boek je nu luistert, wie er voorleest en wat je ervan vindt. Is het een aanrader of denk je laat maar en waarom vind je dat? Maar ook is het leuk als je erbij vertelt of je thuis bent of op vakantie en waar je het boek aan het lezen bent, in het zwembad, aan het strand of thuis tijdens het huishouden.

Momenteel luister ik zelf erg veel naar kinderboeken voor de '100 grote vriendelijke'. Met name merk je bij de jeugdboeken de verschillende manieren van voorlezen. Met of zonder bijgeluiden, soms lijkt het wel een hoorspel. Maar bij deze boeken heb ik ook ervaren dat het soms niet lukt om een prentenboek over te brengen; dat je dan echt wel de prenten nodig hebt. Ik kan niet stilzitten en luisteren, ik ben er altijd iets naast aan het doen, of wandelen, het huishouden of in de tuin bezig. 

Of je nu wel of niet op vakantie gaat, wij wensen jullie fijne luister zomerweken, waar hopelijk veel mooie tips uit voortkomen.

Wij houden jullie méér op de hoogte van wat wij luisteren en kijken uit naar jullie luisterbelevenissen. 

Welk boek ben jij nu aan het luisteren? Reacties op: Zomer luistercafé

Meer informatie

Gesponsorde boeken