Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik luister Wiegelied!

op 24 mei 2017 door

Doe je mee? Stel je even voor!

Wil jij graag meedoen aan deze leesclub, dan meld je je aan door je hieronder even kort voor te stellen. Vertel in je stukje meteen of dit je eerste luisterboek wordt of dat je al veel vaker luisterboeken hebt 'gelezen'.

De Hebban Luisterboeken App

Vanaf zaterdag 27 mei staat Wiegelied in de (gratis) Hebban Luisterboeken app. Het volledige luisterboek blijft een maand lang beschikbaar in de app, dus je kunt op je gemak gaan luisteren.

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

De Luisterclub

Wie mee wil doen met deze luisterclub, kan direct beginnen. Stel je kort voor onder dit artikel. Je wordt dan aan deze Spot toegevoegd als deelnemer. Zet het boek op je 'Nu aan het lezen'-plank (of start stiekem alvast met het luisterfragment op de boekpagina).

We gaan eerst rustig luisteren met zijn allen en in het algemeen over luisterboeken kletsen in het Luisterboekcafé. Wiegelied mag besproken worden, maar nog zonder spoilers!. Na twee weken, dus rond 10 juni,beginnen de eerste vragen te komen in de Luisterclubdiscussie. Zodra je het boek hebt 'uitgeluisterd' kun je een recensie schrijven.

Luisterboeken op Hebban

Wist je dat je, indien beschikbaar, een luisterfragment kunt luisteren op de Hebban boekpagina? En in je recensie kunt aangeven dat je een luisterboek 'las'?

Wist je ook dat we een heel Hebban Kanaal hebben, alleen voor luisterboeken?

Doe je mee?

Nou, doe je mee? Gezellig!Reacties op: Ik luister Wiegelied!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla en Rolf Börjlind behoren tot de meest gevierde en bekroonde scen...