Leesschema (data bekend)

op 04 juli 2019 door

Hier is ons leesschema te vinden voor het eerste Meeleesclub van hebban! Hier vind je hoeveel bladzijdes/hoofdstukken we per week lezen en wanneer de discussies beginnen. De focus van de discussie ligt bij elk gedeelte op één week, maar na die periode kan nog steeds gerust verder worden gepraat over dat gedeelte. Alleen zal de focus dan inmiddels op het volgende gedeelte liggen.

Tip: Volg de spot om geen enkele update te missen! 

Het zwaard in de steen

- Eerste week t/m blz 140, hoofdstuk X (10) - Begin discussie: maandag 29 juli
- Tweede week t/m blz 271, hoofdstuk XXIV (24) - Begin discussie: maandag 5 augustus


De koningin van lucht en duisternis

- Derde week t/m blz 399, hoofdstuk XIV (14) - Begin discussie: maandag 12 augustusDe mismaakte ridder

- Vierde week t/m blz 531, hoofdstuk XXIII (23) - Begin discussie: maandag 19 augustus
- Vijfde week t/m blz 659, hoofdstuk XLV (45) - Begin discussie: maandag 26 augustus


De kaars in de wind

- Zesde week t/m blz 816, hoofdstuk XIV (14) - Begin discussie: maandag 2 september

Op maandag 9 september zal deze meeleesclub dus langzamerhand afgerond worden. Voor elk gedeelte wordt een apart topic aangemaakt en een week lang vastgepind. Daarna wordt deze ‘ontpind’, maar kan de discussie nog gerust doorgaan. Je zult alle topics nog gewoon terug kunnen vinden in het menu van deze meeleesclub.

Maandag 29 juli begint dus officieel de discussie van week 1: tijdens deze week moet je tegelijkertijd het deel van week 2 lezen. Op maandag 5 augustus begint dan weer de discussie van week 2, terwijl je tegelijkertijd ook het gedeelte van week 3 gaa lezen. Zo gaat dat steeds verder. 

We zullen in totaal dus zes weken bezig zijn met lezen, met tijdens die weken en erna ruimte voor discussies rondom dit boek. Veel plezier met lezen en maak notities van dingen die je opvallen of waar je over zou willen discussiëren of praten met de groep.Reacties op: Leesschema (data bekend)

Meer informatie