Recensies en Eindoordelen (Deadline: 8 september)

op 02 september 2019 door

Wat ons betreft is de tijd omgevlogen met deze Meeleesclub! Het vuistdikke boek van Arthur is nu uitgelezen, en wat rest zijn de recensies en de eindoordelen van alle deelnemers. Je recensie plaats je bij de boekpagina, maar je laatste opmerkingen en meningen over het boek kan je in dit topic kwijt. Voel je vrij om ook een link naar je volledige recensie te plaatsen.

Opdracht

Deze opdracht is verplicht voor de vier deelnemers en de vijf VIPleden die van Hebban een exemplaar hebben gekregen en optioneel voor de andere deelnemers. 

  • Schrijf een recensie op de boekpagina en plaats je link in dit topic.
  • Omschrijf in maximaal drie zinnen wat je van het boek vond (een korte samenvatting van je volledige recensie). 
  • Omschrijf in een aantal zinnen welke gedeeltes van het boek jou het meeste aansprak/opviel.


Evaluatie

Heb je tips en/of tips over deze eerste Meeleesclub? Laat het ook in dit topic weten!

Deadline voor alles

De deelnemers die een boek van hebben kregen moeten op 8 september om 23.59 uur ten laatste aan alle opdrachten en de recernsie hebben voldaan. Hierbij wordt ook deelname aan alle discussietopics gerekend.

Let op:

Plaats in dit topic al je laatste gedachten, meningen en opmerkingen over dit boek. Er wordt uiteindelijk een eindverslag door ons geschreven die grotendeels gebaseerd zal zijn op de berichten in dit topic. Zijn er opmerkingen/thema’s die je in de vorige discussietopics aan bod zijn geweest en die je in het eindverslag terug wil zien? Plaats ze ook hieronder, en wie weet zullen we het meenemenin het verslag. Het zal een monsterklus worden om een beknopt eindverslag te schrijven voor deze enorme club, maar we gaan de uitdaging graag aan!Reacties op: Recensies en Eindoordelen (Deadline: 8 september)

Meer informatie

Gesponsorde boeken