Boekenblog

Met mijn neus in de boeken

Met mijn neus in de boeken

Wat fijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn boekenblog! Jullie kennen mij misschien van de FB-groep Literatuur uit het hoge Noorden? Die groep is na zeven jaar nog altijd springlevend (heeft eind 2016 zelfs een eigen blog gekregen hier op Hebban), maar er bestaan buiten Scandinavië nog zoveel andere fantastische boeken, vandaar deze persoonlijke boekenblog. Alles komt hier aan bod: thrillers, romans, kinderboeken, lijstjes, maar vooral spontane invallen!

Laat ik me even voorstellen. Ik ben 48 en woon in Oost-Vlaanderen. Ik lees vooral thrillers, maar ook heel wat romans en af en toe een YA. De klemtoon ligt op de Scandinavische en de Nederlandstalige auteurs. De hypes probeer ik ook grotendeels te lezen, maakt daarbij niet uit welke nationaliteit de auteur heeft.

'Met mijn neus in de boeken' is de naam van mijn persoonlijke boekenblog. Daarnaast ben ik sinds eind 2015 een van de uitbaters van het Hebban Thriller Café. Ik recenseer voor Hebban in de genres Literatuur, Thriller en Non-fictie. Ik neem graag deel aan leesclubs en coördineer er regelmatig eentje.

Veel plezier op mijn blog, ik duik nog even met mijn neus in de boeken!

Groetjes, Greet

Eerdere berichten


Wij horen bij Met mijn neus in de boeken

 

Gesponsorde boeken