Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Over mij

op 03 augustus 2016 door

Als kind vond ik het vreselijk, schaamde ik me zelfs een beetje, wanneer mensen mij vroegen welke hobbies ik had. Want lezen, dat is iets dat einzelgangers deden toch? Van die freaks die liever niet met mensen praten, maar daarvoor in de plaats met hun neus in boeken zaten en niets van hun omgeving meekregen. En ja, misschien is dat ook wel zo. Ze hebben zo hun eigen gewoontes. Snuiven in boeken, omdat de geur van verse boeken de lekkerste geur van de wereld is. Kopen boeken omdat ze vinden niks meer te lezen te hebben, terwijl de kasten uitpuilen. Verzamelen boeken, maar het zal ze zelden gebeuren dat er boeken dubbel worden gekocht. Bewaren boeken, omdat het verhaal hun hart heeft verovert, en ookal kennen ze het verhaal, weg geven of wegdoen, gaat echt niet!

Ik ben misschien ook wel zo'n freak. Mijn vrije tijd besteed ik aan het lezen van boeken en aan het up-to-date houden van mijn Minibieb. And I LOVE IT!! 
Wat lezen betreft ben ik een echte vuilnisbak; ik lees een allegaartje aan boeken, (bijna) alles gaat er in. Als iemand zou vragen welk genre ik vooral lees, dan zou ik als eerste noemen: historische literaire romans. Maar wanneer ik kijk naar mijn gelezen boeken van dit jaar, dan varieert dat heel erg: (historische) romans, chicklit, boeken over food en gezondheid, thrillers, detectives en ligt er zelfs een graphic novel op mijn "gelezen" lijst. Mede door de Minibieb krijg ik veel boeken in handen. En daardoor lees ik nu ook boeken die ik niet kende of zelf niet gekozen zou hebben. En dat plezier probeer ik met anderen via mijn minibieb te delen!

Nog een leuk weetje: op Hebban vind ik het leuk mijn profielfoto up-to-date te houden en switch daarom regelmatig van avatar. Altijd een afbeelding van mij met het boek dat ik aan het lezen ben :-)

97bd2b6102768ab1d8c70742fc6ebfc2.jpgd3433a90758122edca6af0b0c1ab4c1d.jpg

 Reacties op: Over mij

Meer informatie