Moordwijven

Een aantal Nederlandstalige thrillerschrijfsters is – in navolging van ‘Killer Women’ in Engeland – een schrijverscollectief gestart onder de naam ‘Moordwijven’ (subtitel: ‘Partners in Crime’). De volgende moordwijven zijn momenteel actief: Marlen Beek-Visser (Meesterdeal en Stem!), Isa Maron (o.a. De Noordzeemoorden), Liesbeth van Kempen (Gevaarlijk Spel), Ingrid Oonincx (o.a. Medicijn en Sluipweg) en Anya Niewierra (Vrij uitzicht en Het Dossier).

Uitgelichte berichten

Moordwijven geven zich bloot 7

16 oktober 2017 1 reactie

In deze columnreeks lees je een ontboezeming van één van de Moordwijven: jeugdzondes, blunders, stiekeme moordneigingen, enge plekken uit de jeugd en guilty pleasures. Deze keer Liesbeth van...

Moordwijven geven zich bloot 6

16 september 2017

In deze columnreeks lees je een ontboezeming van één van de Moordwijven: jeugdzondes, blunders, stiekeme moordneigingen, enge plekken uit de jeugd en guilty pleasures. Deze keer Marlen Beek-Visser.
...

Moordwijven geven zich bloot 5

21 juli 2017 3 reacties

In deze columnreeks lees je een ontboezeming van één van de Moordwijven: jeugdzondes, blunders, stiekeme moordneigingen, enge plekken uit de jeugd en guilty pleasures. Deze keer Anya Niewierra.
...

Moordwijven geven zich bloot 4

02 mei 2017

In deze columnreeks lees je een ontboezeming van één van de Moordwijven: jeugdzondes, blunders, stiekeme moordneigingen, enge plekken uit de jeugd en guilty pleasures. Deze keer Ingrid Oonincx.
...

Eerdere berichten


Wij horen bij Moordwijven