Advertentie

Winactie Ragdoll

op 24 september 2017 door

Ragdoll is het ijzingwekkende debuut van Daniel Cole, de hype van 2017 en genomineerd voor de Hebban Award in de categorie Thrillers. Je maakt nu kans op een exemplaar.

Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?

Recensent Lieke Roovers over Ragdoll: ‘Je zou het misschien niet verwachten – er worden namelijk flink wat gruwelijke moorden gepleegd – maar één van de sterkste punten van Ragdoll is de humor. […] Cole is sowieso bedreven in het spelen met clichés en conventies. Het boek schurkt er vaak tegenaan, maar dan toch nét even anders. Heel knap. Zeker voor een debuut.’

We hebben drie Engelstalige paperbacks van Ragdoll te verloten. Lees jij graag Engelstalige boeken en wil je een exemplaar bemachtigen? Laat dan onder dit artikel weten waarom we juist jou een exemplaar moeten toesturen én volg The Hebban Readers Club (klik op de Volgen button rechtsboven op dit scherm). Op 30 september zullen we in dit artikel de winnaars bekend maken. Vergeet dan niet te kijken of je gewonnen hebt!

UPDATE 30-09-2017:

Ragdoll is gewonnen door:

- Yonina

- Annelies Tielen

- Tau

Gefeliciteerd! Jullie mogen jullie adresgegevens doorgeven via e-mailadres Vandaag@hebban.nl met onderwerptitel 'Winactie Ragdoll'. Dan kun je Ragdoll binnenkort in de brievenbus vinden. Zorg er wel voor dat je binnen twee weken je gegevens mailt want na deze periode kun je geen aanspraak meer maken op je prijs. Reacties op: Winactie Ragdoll

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Daniel Cole

Daniel Cole

De Britse Daniel Cole (1983) werkte als ambulancebroeder. Ragdoll ...