Boekenblog

Tekst en uitleg

Tekst en uitleg

Leuk dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn eigen plekje op Hebban. Want dat miste ik, een digitale vaste plek in het grand café , waarin ruimte is voor het uitdragen van mijn enorme liefde voor het geschreven woord. Vandaar ook de naam van m’n spot ‘Tekst en uitleg’ , waarvan ‘uitleg’ heel ruim gezien moet worden, want vaak gaat het om mijn eigen enthousiaste interpretatie, of mening.

Voorstelpraatje
Tea, nog net niet officieel met pensioen, leest alles wat los en vast zit en probeert zoveel mogelijk klassiekers te lezen, het liefst met andere liefhebbers op Hebban.
Je zult me regelmatig vinden in leesclubs, soms met eigen exemplaar, en verder ben ik lid van het klassieker-genootschap, waar we veel bespreken, plannen maken en vooral op een laagdrempelige manier onze passie delen.
O ja, ik ben ook lid van de ‘Boekentippers’ . Erg leuk om te doen.

Uitgelichte berichten

Nieuwe serie Wil ik lezen met....

08 april 2019 72 reacties

Het lezen met een of meer van jullie bevalt me erg goed, ik merk dat de lat wat hoger ligt en dat komt de leeservaring en verdieping ten goede. Ter voorbereiding op de periode vanaf 1 juli is hier de...

Wil ik lezen met.....

30 januari 2019 177 reacties

Wie heeft hem niet? De 'wil ik lezen' lijst, de TBR, de lijst die oneindig lang kan worden en elke keer wanneer je denkt dat je in alle rust eentje kan uitzoeken zijn er vaak alweer talloze andere...

Eerdere berichten


Wij horen bij Tekst en uitleg

 

Meer informatie