Boekenblog

Tekst en uitleg

Tekst en uitleg

Wat leuk dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn eigen plekje op Hebban. Want dat miste ik, een digitale vaste plek in het grand café , waarin ruimte is voor het uitdragen van mijn enorme liefde voor het geschreven woord. Vandaar ook de naam van mijn spot ‘Tekst en uitleg’ , waarvan ‘uitleg’ heel ruim gezien moet worden, want vaak gaat het om mijn eigen enthousiaste interpretatie, of mening.

Even voorstellen.
Ik ben Tea, lees bijna alles wat los en vast zit en probeer zoveel mogelijk klassiekers te lezen, het liefst met andere liefhebbers op Hebban.
Je vindt me regelmatig in leesclubs, soms met eigen exemplaar. Verder ben ik medebeheerder van 'Het klassieker-genootschap' waar we veel bespreken, plannen maken en vooral op een laagdrempelige manier onze passie delen en ook lid van 'Literatuur onder de loep!', waar we literatuur op alle mogelijke manieren belichten. O ja, ik ben ook lid van de ‘Boekentippers’ en het Literatuurcafé, erg leuk om te doen allemaal.

Uitgelichte berichten

Een noodlottig diner - Ismail Kadare

05 september 2022 13 reacties

Wie wil meelezen met Een noodlottig diner van Ismail Kadare? Zo af en toe komt er een auteur op je pad waarvan je nog niet eerder hoorde. Dat overkwam me toen Jan Haas deze titel op zijn lijstje...

Eerdere berichten


Wij horen bij Tekst en uitleg

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken