Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Chris Houtman wint de Hebban Thriller Clubprijs met Akte van berouw

op 11 augustus 2018 door

Chris Houtman is de winnaar van de eerste Hebban Thriller Clubprijs 2018. Met het boek Akte van berouw wist hij de meeste stemmen te bemachtigen van het Hebban-lezerspubliek. De Hebban Clubprijzen worden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Tussen 16 juli en 6 augustus 2018 konden Hebban-lezers stemmen op hun favoriete boek van de eerder bekendgemaakte shortlist, die werd samengesteld door de Hebban Thriller Club. Chris Houtman kwam als winnaar uit de bus.

Deze actuele en authentieke debuutthriller met een stevige knipoog naar historische feiten vinden wij een waardige winnaar van de eerste Hebban Thriller Clubprijs. Houtman schuwt het niet de hoogwaardigheidsbekleders in het Vaticaan op de korrel te nemen. Dat Akte van berouw bij de Thriller Club al eerder hoge ogen gooide, blijkt uit de uitslag van onze eigen Gouden Strop Challenge, de debuutthriller van Chris Houtman kwam voor ons als winnaar uit de bus. 

Gaat de Thriller Club iets doen rond dit winnende boek van Chris Houtman?
Natuurlijk! We beperken ons zelfs niet tot Akte van Berouw (zijn debuutthriller), we gaan ook iets doen rond Het negende gebod (zijn tweede thriller die in mei verscheen) en Getal van het beest (verwacht in oktober). We maken er in oktober een drieluik van! Ben jij van plan om de komende weken een van de reeds verschenen boeken te lezen? Laat het ons dan onder deze blog weten en bezorg ons je mening over het boek (of de boeken) voor eind september. We kijken ook heel erg uit naar het interview met Chris Houtman, dat we een van de komende weken zullen plaatsen, hou onze Spot dus in de gaten! 

6ee919837bbed979dfd9f5f8dcad6ea6.jpg

Andere kanshebbers waren:

We feliciteren Chris Houtman met de winst en danken onze volgers en Vrienden voor het uitbrengen van hun stem!

De prijs wordt uitgereikt tijdens Hebban Live, een groot lezersevent op 30 september bij Boekhandel Donner in Rotterdam.Reacties op: Chris Houtman wint de Hebban Thriller Clubprijs met Akte van berouw

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Chris Houtman

Chris Houtman

Chris Houtman was na een carriëre in het Amsterdamse Theater De Engelenbak jare...

Gesponsorde boeken