Advertentie

Wat ben jij aan het lezen? #6

op 25 juni 2020 door

De meeste thrillerprijzen zijn bekendgemaakt en na de Spannende Boeken Weken, die trouwens verlengd zijn tot 30 juni, komen we in een wat rustigere periode. Misschien kies je er wel voor om al die prijswinnende boeken te lezen, zoals Het bloemenmeisje van Anya Niewierra dat de Hebban Thrillerprijs won of Russisch voor beginners van Dominique Biebau dat er met de Gouden Strop vandoor ging. 

Hoewel de coronaregels wat versoepeld zijn, zullen veel mensen thuisblijven en niet op vakantie gaan. Wie weet heb je nu eindelijk tijd om die stapels met boeken te lezen of kies je er juist voor om grote projecten in en om het huis aan te pakken.

Wij blijven nieuwsgierig naar jullie belevenissen en naar de boeken die jullie willen lezen. Waarom heb je een bepaald boek opgepakt? Is het omdat de cover zo mooi is of heb je een tip van iemand gehad? Laat het ons weten! Natuurlijk mag je alles wat je kwijt wil over spannende boeken melden in dit nieuwe kletshoekje. Reacties op: Wat ben jij aan het lezen? #6

Meer informatie