Advertentie

Welkom in ons Spannende Boeken Weken Café

op 31 mei 2020 door

Mei en juni zijn sinds jaar en dag maanden waarin veel aandacht wordt besteed aan spannende boeken. Zo werden onlangs de winnaars van Gouden Strop en Schaduwprijs bekendgemaakt en wordt morgen het startschot van de Spannende Boeken Weken gegeven. Die hebben dit jaar een extra feestelijk tintje, want Hebban lanceert tegelijkertijd een internationale Thriller Tiendaagse.

In het Thriller Café valt natuurlijk altijd iets te beleven, maar van Spannende Boeken Weken worden we extra blij. We openen daarom een nieuwe kletshoek, voor onze bekende tooghangers, maar net zo goed voor een sporadische voorbijganger. We willen nog altijd graag weten welke thrillers je aan het lezen bent, dus zoek een plekje en vertel het ons.

Wat gaan we de komende weken doen? Wel, gisteren hebben we via dit topic een oproep gedaan om samen met ons het geschenkboekje Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge te lezen. Wil je graag meedoen, reageer dan onder het topic. Half juni hebben we jullie opnieuw nodig, want dan doen we een oproep voor volgersduimpjes, waarna jullie een nieuwe waslijst boeken kunnen beoordelen met een groene, oranje of rode duim.

Er is zoals altijd genoeg om over te kletsen, hier in ons Spannende Boeken Weken Café.

Welkom, iedereen!Reacties op: Welkom in ons Spannende Boeken Weken Café

Meer informatie