Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Thriller Weken Café

op 25 mei 2023 door

We kijken er al een tijdje met spanning naar uit en morgen is het eindelijk zover: de Thriller Weken gaan van start! De Crew weet ons vast weer te verrassen met een heleboel artikelen, listmania’s en wellicht ook leesclubs. 

Ook het Thriller Café laat deze spannende periode niet onopgemerkt voorbijgaan. We openen daarom dit Thriller Weken Café, waar iedereen - geïnspireerd door de Nederlandse Thriller Tiendaagse uit het verleden - over met name Nederlandstalige spannende boeken kan praten. Heb je een mening over een Nederlandse of Vlaamse auteur en zijn/haar boeken? Gooi het in de groep. Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Laat het ons weten. Kom je gewoon langs om te genieten van alle tips? Ook goed :-)

Vandaag worden in Utrecht de Nederlandse Thrillerprijzen uitgereikt. Zodra de winnaars bekend zijn, wordt onderstaand lijstje aangevuld met de namen van de auteurs en hun winnende boek/verhaal. Ook daar hebben we met zijn allen vast een mening over, toch? Laat vooral weten of jullie het met de keuze van de eindjury’s eens zijn.

↳ Hebban Thrillerprijs: Gerrit Barendrecht, De Ripperconnectie 
↳ NBD Biblion Gouden Strop: John Kuipers, Musserts schaduw 
↳ Schaduwprijs: wordt dit jaar niet uitgereikt 
↳ Goeken Prijs: Arend Smits, Jake Browns anomalieën (een e-pub met de top 5 is vanaf 18 juni beschikbaar)  

Oh ja, onze kletshoek #31 blijft natuurlijk open! 

Welkom in het Thriller Weken Café! Reacties op: Welkom in ons Thriller Weken Café

Meer informatie