Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wij spelen voor Sinterklaas!

op 22 november 2021 door

Begin van de maand hebben we jullie lekker gemaakt voor Nevenschade, het nieuwe boek van Jens Vern, ook gekend als chef-Hebban. Gisteren kregen we van hem de vraag of we drie gesigneerde exemplaren wilden verloten. Euh, verloten, zoals in gratis uitdelen? Drie gesigneerde boeken? Natuurlijk willen we dat, want wat is er nu leuker dan onze trouwe volgers in de watten te leggen?

Natuurlijk moet je er wel iets voor doen. We zijn lief, maar nu ook weer niet zo lief. Binnenkort komt Sinterklaas eraan en die brengt wel eens een pakje mee. Heel vaak wordt zo’n cadeautje vergezeld door een leuk gedichtje. En precies dat is wat we van jullie verwachten: schrijf een leuk versje, zorg dat het rijmt en minstens zes regels telt. En oh ja, het woord ‘nevenschade’ moet erin zitten. Oeps, nu wordt het plots een stuk moeilijker … Jullie woordkunsten mogen in een reactie onder deze blog geplaatst worden, voor woensdag 24 november 20 uur.

Je kunt aan de winactie deelnemen voor jezelf of voor iemand anders. Jens/Sander zal de boeken versturen en schrijft er de naam in die je wil. Zorg ervoor dat je deze Spot van het Thriller Café volgt. En als je op Facebook zit, vinden we het leuk als je lid bent van Hebban Thriller Groep.

Wat wij dachten,
toen we deze opdracht bedachten?

Dat rijmen is een goed idee,
daar kunnen onze volgers wel wat mee.

Wie weet winnen ze een boek,
da’s leuker dan alleen maar koek.

Want voor groot en klein,
is zo’n Nevenschade reuzefijn.

Laat iedereen die mee wil doen maar lekker dichten,
waarna wij ons op de mogelijke winnaars richten.

Succes! Reacties op: Wij spelen voor Sinterklaas!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jens Vern

Jens Vern

Jens Vern is het pseudoniem van Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen. Zij...