Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Keuzestress? Boek een enkeltje avontuur

op 17 oktober 2017 door

Wie regelmatig de Hebbansite bezoekt, krijgt menig boekenlijst te zien vol tips om te lezen. Je krijgt daarbovenop ook boekensuggesties te zien die gebaseerd zijn op je persoonlijke leeskeuzes. Maar het blijft allemaal wat koel en statisch. Daar willen wij bij de Hebban Club van Tien Scifi/Fantasy verandering in  brengen. Wij willen de leden van Hebban graag persoonlijk voorzien van boekentips, gebaseerd op hun eigen keuze van drie woorden. Het is een soort “matchmaking” of Tinder voor Hebbannisten.

Stel je ervaart plotseling keuzestress en je weet niet welk boek je moet kiezen, dan kunnen wij je helpen. In plaats van in al die boekenmassa’s te gaan zoeken, geef jij aan ons aan waar je zin in hebt op dat moment. Vervolgens zal één of zullen meerderen van de Club van Tien (of zelfs andere Hebban-leden) reageren met een match dat zo dicht mogelijk op de 100% ligt. Uiteraard kijken we ook of de boeken al op je Heb-ik-gelezen-plank staan, dus zorg voor een gevuld profiel. Maak het ons maar lekker moeilijk, zodat wij zelf op een groot zoekavontuur mogen gaan. Moge we het beste sleuteltje voor je slot vinden!

Er zijn maar een paar spelregeltjes:

-          Je hebt zin in een boek vallende in de genres Science Fiction, Fantasy of Horror (of grensgevallen).

-          Je kiest 3-5 woorden uit die je wil terug zien in je boek.

-          Je selecteert de taal waarin je wilt lezen.

Eventueel:

-          Je geeft aan in welke vorm je wilt lezen: Regulier boek, E-boek, Luisterboek, Grafisch.

-          Je geeft aan hoe groot je avontuur ongeveer moet zijn

34cd5ac943c1e8e311b70cbd1a665074.png

  • dagtocht (tot 300 blz.)
  • korte queeste (300-600 blz.)
  • sabbatical (600 + blz.).

We geven een voorbeeld:

Marieke: Fantasy, avontuur, liefde, historie, leest in het Engels, regulier boek en gaat op queeste voor een week.

Dan volgt er binnen een paar dagen een envelop met een boekenmatch in je online brievenbus (een notificatie in je mail) en hopen we dat je nog lang en gelukkig leest.

WIE BOEKT ER EEN ENKELTJE AVONTUUR?



Reacties op: Keuzestress? Boek een enkeltje avontuur

Meer informatie