Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dertig dates cadeau

op 22 juli 2017 door

Mijn allereerste boekenbloggersklus is een feit!
En de eer valt te beurt aan “Dertig dates cadeau” van Noor Spanjer :-)

Waarover gaat het boek?
Net voor haar dertigste verjaardag loopt Noors relatie op de klippen. Eén jaar later besluit ze het heft in eigen handen te nemen en vraagt ze aan vrienden en familie voor haar verjaardag geen cadeaus maar dates. In “Dertig dates cadeau” gunt ze ons een kijkje in het avontuurlijke jaar dat volgt en geeft ze haar visie op de mogelijkheden en moeilijkheden van het vrijgezellenleven.

Mijn recensie
Meer info over de opbouw van het boek en wat ik er van vond, kan je hier lezen.

Mijn eindoordeel
Het boek is niet zo dik (199 pagina’s, grote druk en marges) en de toon is behoorlijk luchtig. Leuk als tussendoortje.
Omwille van het informatieve aspect dat soms terug te vinden is in het boek is het een halve ster meer waard. Hierdoor kom ik op een eindscore van 3,5*
Aangezien er nog maar één andere lezer een score van 3* gegeven had, heb ik naar boven afgerond en geef ik 4*, zo komt het eindtotaal mooi uit :-)

 

Interviews
Voor ik het boek las, heb ik op het internet gezocht naar meer achtergrondinformatie.
Zo kwam ik heel wat verschillende interviews tegen met Noor Spanjer.
Aangezien ik mijn boekenbloggersklus een originele insteek wou geven en ik haar zelf ook nog een aantal vragen wou voorschotelen, besloot ik Noor te contacteren. Spijtig genoeg was zij eerst met verlof en had zij het nadien te druk, waardoor een interview er niet in zat.

Maar voor de geïnteresseerden die meer willen lezen over de schrijfster en hoe dit boek tot stand gekomen is, plaats ik hier de links naar enkele van de interviews die ik online vond:


Zoals je in de recensie kan lezen, staat Noor Spanjer momenteel aan het hoofd van Broadly Nederland.
Dit online vrouwenmagazine kan je hier raadplegen.Reacties op: Dertig dates cadeau

Meer informatie

Gerelateerd