Ongeluk in de liefde, is geluk op Hebban

op 18 juni 2017 door

De voorbije week was er niets dan goed nieuws voor mij op Hebban!

b3a7433ed95d2ee4ed6fa56654b2c60e.jpg

Eerst kreeg ik bericht dat ik geselecteerd was voor de leesclub "Het laatste jaar van Marvellous Ways" van Sarah Winman, die eerder ook “Toen god een konijn was” geschreven heeft (een boek dat ik nog niet gelezen heb, maar dat intussen wel aan mijn ‘nog te lezen’-lijstje is toegevoegd).
De sneak preview maakte mij erg nieuwsgierig door prachtige zinnen, zoals:
“Degenen die achterbleven, baden voortdurend voor vrede, maar die gebeden keerden terug overdekt met stempels met terug naar afzender.”
“… ze (zou ze) stomen boven een vuur dat een gaatje in de nacht zou branden.”
Deze omschrijvingen vond ik zo beeldend dat ik het gevoel kreeg in een fotoalbum te bladeren! Erg benieuwd naar het boek én naar de bijhorende leesclubdiscussie!2fd916ad258fd61d7e7241a01936217c.jpg

Donderdag vernam ik dat dankzij "We Love Scifi & Fantasy" ook nog eens "De wezens" van Matt Haig in mijn brievenbus zal vallen. Door suggesties te geven voor een volgende “Genre Melange” komt dit boek mijn richting uit.
Normaal gezien lees ik geen science-fiction, maar dit boek trekt mij toch aan omdat ik de indruk heb dat het geen zuivere sci-fi is. En uit het blogartikel naar aanleiding van de Genre Melange, blijkt dat de meesten dit inderdaad zo aanvoelen. Het verhaal lijkt me erg boeiend en de positieve commentaren wakkeren mijn nieuwsgierigheid alleen maar aan ;-)

f4690c3dae8a54870062f1a850094398.jpg

Blijkbaar is het zoals ze hier in Vlaanderen zeggen: "geen twee zonder drie".
Want vrijdag wist Debbie mij te vertellen dat "Dertig dates cadeau" van Noor Spanjer mijn richting uitkomt voor mijn allereerste boekenbloggersklus!
De originele cover en titel trokken al een tijdje geleden mijn aandacht, waardoor het boek op mijn (veel te lange) ‘nog te lezen’-lijst belandde.
Toen Noors relatie vlak voor haar dertigste op de klippen liep, besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Voor haar verjaardag vroeg ze geen cadeaus maar dates. In dit boek neemt ze ons mee in dit avontuur en geeft ze haar visie op de mogelijkheden én moeilijkheden van het vrijgezellenleven.
Als vrijgezelle dertiger herken ik mij in haar situatie en ik kijk er dan ook enorm naar uit om haar boek te lezen!

Graag zou ik het blogartikel een originele insteek geven. ‘k Heb een idee in gedachten en hopelijk lukt het mij om dat ook werkelijk uit te voeren. Later meer hierover!

In ieder geval weet ik wat te lezen de komende weken! ;-)
Naar welk boek zijn jullie het meest benieuwd?Reacties op: Ongeluk in de liefde, is geluk op Hebban

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken