Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclub / Na het lezen / 'Hybrid' van Greet Ilegems

op 20 november 2015 door

Recensie
Nu je Hybrid hebt gelezen is het hoog tijd om een goed onderbouwde recensie te schrijven over deze titel - dat kun je hier doen - en je mening te delen met je mede-leesclubdeelnemers in een reactie hieronder. Laat een reactie achter onder deze post met daarin een quote uit je recensie. Probeer een quote te kiezen die je gevoelens over het boek goed weergeeft. Gebruik voor het schrijven van de verplichte recensie bijvoorbeeld deze tips.

Puntenwaardering
Verder vragen we je om het boek een punt toe te kunnen tussen de 1 en de 10. Geef hierbij duidelijk aan waarom het boek volgens jou juist dat punt heeft verdiend. Bijvoorbeeld: 'Ik geef Hybrid een 8, omdat het boek me in zijn greep hield door...' Natuurlijk kun je in dit onderdeel ook wat dieper ingaan op de inhoud van het boek, zonder bang te zijn dat je per ongeluk iets verklapt aan je mede-lezers. Ga dus fijn met elkaar in discussie - bijvoorbeeld over dingen die je bij 'Tijdens het lezen' niet kwijt kon i.v.m. spoilers.

Einde leesclub
Je hebt tot en met donderdag 3 december om je beoordeling van het boek te delen in een reactie hieronder en je recensie te schrijven. Wanneer je geen beoordeling achterlaat of niet actief deel hebt genomen aan de overige leesclubonderdelen kom je niet in aanmerking voor deelname aan de eerstvolgende leesclub.

Reacties op: Leesclub / Na het lezen / 'Hybrid' van Greet Ilegems

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Greet Ilegems

Greet Ilegems

Greet Ilegems (1985) is een creatieve duizendpoot met een passie voor wetenschap...

Gesponsorde boeken