Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Leesclub / Tijdens het lezen / 'Hybrid' van Greet Ilegems

op 03 november 2015 door

Nu de meesten van jullie de verwachtingen naar aanleiding van het omslag van Hybrid hebben gedeeld in 'Voor het lezen', is het tijd om de ronde 'Tijdens het lezen' te starten.

Er zullen je tijdens het lezen van Ilegems boek ongetwijfeld enkele dingen opvallen, dingen waar wij graag wat meer over horen in de reacties onder dit artikel. Deel bijvoorbeeld:

1. Opvallende quotes - en vertel dan meteen waarom ze jou zijn opgevallen.
2. Iets waar je op terug wilt komen in 'Na het lezen' - maak hieronder een aantekening zodat je erop terug kunt komen wanneer 'Na het lezen' beschikbaar is.
3. Spelfouten en onhandige zinsopbouw - deze kunnen ontzettend vervelend zijn en de aandacht afleiden van het verhaal. Als jij opmerkelijke fouten tegen komt in het boek vermeld ze dan onder dit artikel.

Natuurlijk leest niet iedereen even snel. Wanneer jij het boek uit hebt is de ander misschien nog niet halverwege. Om die reden willen we jullie vragen om goed op te letten dat je niet per ongeluk een spoiler verklapt in je reactie.

Komen er vragen bij je op die je graag aan de auteur zou willen stellen? Laat ze achter in het artikel 'Vragen aan Greet' en de schrijfster zal ze gedurende de leesclub beantwoorden.
Reacties op: Leesclub / Tijdens het lezen / 'Hybrid' van Greet Ilegems

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Greet Ilegems

Greet Ilegems

Greet Ilegems (1985) is een creatieve duizendpoot met een passie voor wetenschap...

Gesponsorde boeken