Advertentie

Boekenfestijn: onze aankopen

op 23 oktober 2017 door

Het is al een poosje geleden, maar het staat nog steeds in ons geheugen gegraveerd: het Boekenfestijn in Utrecht. Een deel van de club is zaterdag 16 september bij elkaar gekomen voor het boekenfestijn! Boekenvrienden en boeken, dat betekent kopen! En natuurlijk is nu de vraag: wat hebben we gekocht?

Tinke

Ik heb in totaal 3 boeken gekocht, voor maar €11! Dit was mijn eerste boekenfestijn en wauw sommige boeken zijn echt een koopje! Ik heb Deep Blue: geheimen van de zee en Deep Blue: de blauwe diamant van Jennifer Donnelly gekocht. Ik had de laatste van deel 2! Sorry meiden! Tevens heb ik een Engels boek gekocht. Odysseus: the oath van Valerio Massimo Manferdi, ik hou heel erg van Griekse mythologie en Odysseus is echt een van mijn favoriete verhalen vandaar deze aankoop. 

Elke

Net als Tinke heb ik ook Deep Blue: Geheimen van de Zee gekocht, vooral omdat ik al zo lang geen boek over zeemeerminnen heb gelezen, dat ik daar echt zin in had. Ook heb ik het derde deel, Project Persefone: Het Vonnis, gekocht van Michelle Gagnon's serie, zodat ik de hele serie compleet heb. (Daar ben ik heel blij mee, want nu kan ik ze eindelijk allemaal lezen!) Verder heb ik nog Velvet van Mary Hooper gekocht, een Engelse historische roman met een grote dosis mysterie. Daar hou ik echt van, dus die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het laatste boek dat ik nog heb gekocht is Arthurs Val van J.R.R. Tolkien. Als echte Tolkien fan kon ik dit koopje natuurlijk niet laten liggen! Daarmee heb ik vier boeken gekocht, en kwam mijn totaal uit op maar €18,- (heel weinig dus voor vier boeken!). 

Claudia

Ik heb vier boeken gekocht op het boekenfestijn. Ik vind het altijd erg leuk dat ze veel boeken verkopen waar ik nog nooit van heb gehoord. Zo kocht ik Het Gesticht van Madeleine Roux en Code van Kathy Reichs. Ook zag ik Silence of the Lambs liggen van Thomas Harris. De verfilming hiervan is echt geniaal; het boek waar het op is gebaseerd heb ik alleen nog nooit gelezen, dus leek het me erg leuk om dit boek aan te schaffen. Het duurste boek was De Meisjes van Emma Cline, voor €10, maar dit boek wil ik al heel lang lezen dus heb ik hem toch maar gekocht. In totaal was ik €22,- kwijt, ik ben er erg tevreden mee!

Kayleigh 

Ik heb in totaal drie boeken gekocht voor maar 11,- euro! Ik was eigenlijk nog nooit op een boekenfestijn geweest, dus je kunt wel verwachten hoe enthausiast ik van al die koopjes werd! Samen met de meiden heb ik denk ik wel 2 uur rondgesnuffeld om zeker te weten dat we écht alle leuke boeken gevonden hadden. Het was dus een super leuke dag, met super leuke aankopen! Als eerste heb ik Saint Tropez van Melissa de la Cruz gekocht, daarna heb ik Teardrop van Lauren Kate en Een alledaags verhaal over een alles omvattende liefde van Jessica Thomson gekocht. Een paar super leuke boeken dus! 

Femke

Mijn aankopen liggen nog steeds op de plek in mijn boekenkast die ik, nu ik dit aan mijn bureau schrijf, vanuit mijn rechterooghoek zie. Ik heb ze daar na het kopen neergelegd, en sindsdien niet echt opgepakt. Dat wist ik wel: so many books, so little time! Maar als je op het Boekenfestijn komt, dan kan je als boekenwurm de verleiding gewoon echt niet weerstaan! En ik ben wel heel blij met de aankopen. Allereerst is dat Kruimels op de vloer, heb ik nog nooit van gehoord, maar is blijkbaar een bundel met gedichten geschreven door jonge mensen. Het gesticht stond al heel lang op mijn verlanglijstje, ik ben daarom ook zo blij dat ik het hier zo goedkoop tegenkwam!

Dan kocht ik Watermeisje en nog een boek (een omnibus) waar ik nog nooit van had gehoord. Da's ook weer zo leuk aan het Boekenfestijn. Deze twee voor mij onbekende boeken spraken me namelijk op zich wel aan. Tot slot kocht ik, net als een aantal anderen, Een alledaags verhaal over een alles omvattende liefde. Ik zag dit boek liggen en herkende het ergens van: ik wist zo zeker dat het ooit aan bod is gekomen op onze spot. Dus ik zocht het op. Het bleek dat Marleen, voormalig YA-clublid maar inmiddels feelgoodfanatiekeling, ooit lovend over dit boek heeft geschreven. Vandaar dat we het allemaal kochten! Nu nog lezen dus... ;)

Maud

Ik heb op het boekenfestijn 3 boeken gekocht! Ik heb net zoals Tinke en Elke, Deep Blue: geheimen van de zee gekocht. Ik had een hele tijd geleden hem al gelezen (bij de bieb). En nu kwam ik hem tegen en dacht: 'Yes! Ik ga lekker opnieuw beginnen'. Dus ja, ik heb daar wel zin in, wie houdt er niet van zeemeerminnen ;)?. Ook heb ik Anna dressed in blood gevonden. Ik wou dit boek echt al heel lang lezen! En nu nog beginnen! Ik heb het normaal niet zo op horror, maar ik heb eigenlijk hoge verwachtingen. Mijn laatste boek is Vertrouw Me deel 3 in de Julliette Touching serie! Ik heb deel 1 een paar jaar geleden gekregen als verjaardagscadeautje (van Tinke, goede smaak hè?). En al 3 tot 4 keer gelezen. En elke keer denk ik, ik ga boek 2 kopen. En toen ik deel 3 tegen kwam kon ik hem niet laten liggen. En heb vandaag deel 2 besteld! Dus morgen ben ik compleet!!Reacties op: Boekenfestijn: onze aankopen

Meer informatie

Gerelateerd