Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dit lazen wij in Juli

op 01 augustus 2017 door

Het is heerlijk om te weten welke boeken er op dit moment worden gelezen. Daarom delen we vanaf nu elke maand onze gelezen boeken met jullie. Zo kunnen we ook onze eigen leeschallenge in het oog houden én kunnen we leuke boeken ontdekken door onze collega's! Benieuwd welke boeken wij deze maand lazen?

Audrey las er DRIE

Van 27 juli tot 30 juli vond er in Londen het grootste YA-event, YALC, plaats. Ik ging daarnaartoe en als bijgevolg stond mijn hele maand dus in het teken van de auteurs die naar YALC kwamen. Zo las ik The Sin Eater's Daughter (De vergiftigde gave) van Melinda Salisbury en Het lot van Jennifer E. Smith. Beide vond ik echt geweldig, dus ik ben ontzettend blij dat ik ze heb kunnen laten signeren op YALC. Tussendoor las ik ook nog Whichwood (Welkwoud), het vervolg op Futhermore van Tahereh Mafi. Een vriendin had voor mij een ARC van dit boek kunnen bemachtigen op BookCon in New York. Zoals verwacht was dat boek buitengewoon fenomenaal. Ik had het weer in no time uit en wat heb ik spijt dat ik zo snel heb gelezen.

Tinke las er VIER

Nadat ik eindelijk klaar was met mijn eerste jaar studeren, kreeg ik De Royals. Verleiding van Erin Watt misschien dat sommige dit boek herkennen van mijn terugblik. Ja ik heb hem eindelijk gehaald en gelezen! Ook heb ik Wink, Poppy & Midnight gelezen in deze maand, geleend van de ebook bieb :). Ik ben begonnen met Alice in Wonderland & through the looking glass. Momenteel lees ik ook nog Mars van Andy Weir. Mijn plan is nog om deze maand Emma van Jane Austen uit te lezen waar ik al meer dan een half jaar mee bezig ben. 

Iris las er ZES

Okey, dat klinkt misschien veel, maar een groot deel van de boeken die ik deze maand heb uitgelezen, was ik vorige maand al in begonnen. Ik heb deze maand aan heel wat Buddy Reads meegedaan. Zo heb ik The Wrath and The Dawn van Renée Ahdieh gelezen, Schim en Schaduw van Leigh Bardugo en The Tales from the Shadowhunter Academy van Cassandra Clare. Daarnaast ben ik begonnen in Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J. Maas en Dracula van Bram Stoker. Deze heb ik trouwens ook uitgelezen deze maand, anders zouden ze hier niet thuishoren. Tot slot heb ik de laatste honderd pagina's van Een Wereld zonder Hemel van Veronica Rossi uitgelezen.

Claudia las er ZES

Eindelijk vakantie, en dat betekent veel lezen! Ik heb nu eindelijk boeken kunnen lezen die al lang op mijn to-read lijst stonden, zoals A Court of Wings and Ruin van Sarah J. Maas. Verder heb ik History is All You Left Me van Adam Silvera gelezen en The Night We Said Yes, een echt zomers vakantieboek. Laat los mijn hand van Edward Docx zat in mijn goodybag van de Hebban Clubdag, en hoewel dit geen YA is, vond ik het toch zeker een mooi boek. Ook heb ik Letters to the Lost gelezen, een ontzettend mooi maar wel heel heftig boek. Als laatste las ik When We Collided van Emery Lord

Kayleigh las er TWEE 

De vakantie is net begonnen en met al mijn goede voornemens zat ik al klaar met mijn grote TBR stapel.. Helaas had ik een stuk minder tijd over dan ik had verwacht door werk en vakanties, waardoor ik helaas maar twee boeken heb gelezen. Het eerste boek wat ik gelezen heb is Seeker van Arwen Elys Dayton. De tweede A cuckoo's calling van Robert Galbraith. Twee super mooie en spannende boeken, zeker aan te raden! 

Danique las er NUL

Zoals de meeste misschien wel weten, heb ik echt een enorme leesdip. Vorig jaar stond mijn readingchallenge op 40 boeken en dat heb ik ook gehaald en dit jaar heb ik nog maar bizar weinig boeken gelezen. Ik vind het natuurlijk erg jammer en hoop dat ik snel weer in een lekkere readingflow kom!

Welke boeken las jij deze maand? Reacties op: Dit lazen wij in Juli

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jennifer E. Smith

Jennifer E. Smith

Jennifer E. Smith is een Amerikaanse schrijfster van young adult-verhalen. Ze st...

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi (Connecticut, 1988) is een Amerikaanse thrillerauteur voor young ad...

Andy Weir

Andy Weir

Andy Weir werd geboren in Californië en is de zoon van een fysicus en een ingeni...

Jane Austen

Jane Austen

Jane Austen was een prominente Engelse romanschrijfster van wie het werk nu...