Evenement: Young Adult at Bieb - WIN 2 KAARTJES!

op 14 mei 2019 door

Nu we allemaal weer een beetje bijgekomen zijn van YALFest, staan er nieuwe, toffe evenementen op de stoep. Zo wordt er op vrijdag 14 juni wordt er in bibliotheek Uden (Noord-Brabant) weer een supertof YA-evenement georganiseerd: Young Adult at Bieb. Voor echte leesjunkies en schrijvers in de dop. Lees hieronder wie er komen, wat er te doen is en win twee kaartjes!

Geschreven door Merel

Schrijvers

Ik ben heel excited om de eerste gast aan te kondigen. Dat is namelijk Maren Stoffels! Maren Stoffels is onder andere bekend van haar boeken Fright Night en Escape Room, beiden spannende YA's. En ik mag haar ook nog eens interviewen, hoe gaaf is dat?! Daarnaast komt Chinouk Thijssen, onder andere bekend van haar boekenserie Truth or Dance en boek Fataal Spel, die in YA-land zeer bekend zijn. Ook komt Sanne Kamphorst, die je wellicht kunt kennen van haar boekenserie De Zeven Karakters.

Workshops

Er zullen vier workshops zijn in twee rondes: Je kunt dus twee workshops doen in totaal (zie programma hierbeneden). In de eerste workshopronde zal Chinouk Thijssen vertellen over Booktube, en zal Fabienne de Hoop (Fabosaurus) een workshop illustreren geven. In de tweede workshopronde geef Sanne Kamphorst een workshop schrijven en geven de meiden van Bright Blue Books een workshop bloggen. Genoeg te doen, dus!

Eten en quiz

Tussen de lezing en het interview met Maren Stoffels en de workshoprondes is er een pizzabuffet van New York Pizza, kun je je boeken laten signeren bij de auteurs, kraampjes bezoeken en je portret laten tekenen in één minuut. Na de workshoprondes is er ook nog een YA-quiz waarbij je prijzen kan winnen!

Programma

17:10 – 18:00 lezing + interview Maren Stoffels door Merel Kuitert 
18:00 – 18:45 pauze: Pizzabuffet New York Pizza, signeren door auteurs, laat je portret tekenen in één minuut, bezoek kraampjes
18:45 – 19:15 workshop ronde 1
       • Chinouk Thijssen – BookTube
       • Illustreren – Fabienne de Hoop (Fabosaurus)
19:30 – 20:00 workshop ronde 2
       • Sanne Kamphorst - schrijven
       • Bright Blue Books – bloggen
20:00 – 20:15 YA quiz

Praktische informatie

Praktische informatie

Datum en locatie: vrijdag 14 juni in de Bibliotheek Uden
Tijden: 17.00 uur tot 20.30 uur
Entree: € 5,- inclusief pizzabuffet, workshops en goodiebag. (€ 7,- bij kaartverkoop aan de deur)

Voor vegan, glutenvrij of andere dieetwensen, neem dan contact op met de bibliotheek. De kaartverkoop is online via deze link of in alle vestigingen van de NOBB.

Win!

Heb ik je al genoeg overtuigd? Ik mag namelijk ook nog eens twee gratis kaartjes weggeven. Voor jou en je plus one.

Wat moet je hiervoor doen? 

Laat hier beneden in een reactie achter waar je het meest naar uitkijkt op dit evenement. Wil je graag je portret laten tekenen of ben je enorm fan van één van de schrijvers, let me know! Meedoen kan tot en met 23 meidan wordt de winnaar bekend gemaakt. Als je gewonnen hebt hoef je simpelweg je naam en die van degene die je meeneemt te vertellen, zodat we jullie op de gastenlijst kunnen zetten. 

Waarom moet jij naar dit evenement?Reacties op: Evenement: Young Adult at Bieb - WIN 2 KAARTJES!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen vertelt al haar hele leven verhalen, maar pas toen ze begin twi...

Maren Stoffels

Maren Stoffels

Maren Stoffels maakte op  haar negende ze haar eerste boek, over een eskimootj...

Gesponsorde boeken