Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Naar welke boeken kijk jij uit? (februari en maart)

op 30 januari 2020 door

We zijn al weer even op weg in 2020 en er komen ook alweer een aantal mooie boeken aan. Januari was een rustige maand op boekengebied, hoewel er wel wat titels verschenen die een flinke hype om zich heen hadden. Zo kwam Karen M. Mcmanus met het Engelse vervolg op Een van ons liegt, verscheen A heart so fierce and broken van Brigid Kemmerer en kwam het eerste fantasy boek van Adam silvera uit, met als titel Infinity son. Op de Nederlandse markt verscheen er heel weinig, maar Heks & jager van Shelby Mahurin was toch wel dé titel van januari.

In februari en maart ziet het Young Adult landschap er weer wat mooier uit, vooral Engels lezers kunnen hun hart ophalen. Dit kon in januari ook al, maar lang niet zo goed als in februari en maart. De meeste kroegbazen kijken heel erg uit naar een titel die eigenlijk niet in het Young Adult genre past, maar de auteur is iemand waar veel van ons fan van zijn. Op 3 maart verschijnt Huis van aarde en bloed van Sarah J. Maas. Een fantasy serie voor volwassenen, met een stoere half fae in de hoofdrol? Laat maar komen!

Andere grote releases in februari en maart zijn onder andere Havenfall van Sara Holland (zowel in het Engels als het Nederlands), Vrees en wraak van Tomi Adeyemi, Eerlijk duurt het langst van Karen M. Mcmanus en Imagine me van Tahereh Mafi. Die laatste verschijnt later in het Nederlands.

Wij hebben allemaal een verlanglijstje met boeken waar wij in februari en maart naar uit kijken, hebben jullie dat ook? Naar welke boeken kijk jij uit in februari en maart? Inspireer ons met jouw lijstje!



Reacties op: Naar welke boeken kijk jij uit? (februari en maart)

Meer informatie

Gerelateerd