Advertentie

Valentijnsdag: de YA Club deelt rozen uit!

op 14 februari 2019 door

Vandaag is het Valentijnsdag. De één vindt het een waardevolle dag en doet er iets aan, de ander vindt het commerciële onzin. Je kunt je vast nog wel herinneren dat je op de middelbare school anoniem een roos naar iemand kon versturen. Wij doen dit vandaag met onze fictional crushes, lekker anoniem zwijmelen dus. Crush je gezellig met ons mee?

Rhysand

De gevleugelde Edelheer van het Nachthof, met zijn violetkleurige ogen waarin je de sterren kunt zien schitteren. Altijd beschermend tegenover zijn inner circle en zijn metgezel, altijd galant, maar een Edelheer als het moet. Hij geeft Feyre altijd een keuze, dwingt haar tot niets. Als dat je niet laat zwijmelen weet ik het ook niet meer.

Daemon Black

Kom op, een enorm sexy alien, dat wil je toch? Hij is grappig, ook al was hij in het begin echt een mega eikel. Uiteindelijk is het gekibbel tussen hem en Katy soms erg schattig en vermakelijk. Je merkt echt dat hij om Katy en de rest van zijn familie geeft en hen kostte wat kost wil beschermen. Heel crush worthy dus.

Mark Blackthorn

Half faerie en half shadowhunter, dat klinkt als de perfecte combinatie. Met zijn bijna witte haar en starende ogen kan hij iedere vrouw laten zwijmelen. Het feit dat hij de manier van spreken van de fae soms overneemt is wat mij betreft alleen maar een pluspunt.

Kaz Brekker

Een gentleman thief, die onder zijn keiharde afstandelijkheid juist een groot hart en heel veel verdrietige geheimen met zich meedraagt... daar wil je toch direct voor zorgen? Ik zal maar niet te hard kijken waarom we zo dol zijn op mannen die we graag willen veranderen, maar Kaz Brekker behoort daarin toch echt wel tot de top. 

Mor 

De tweede uit ACOTAR! Mor is badass, supermooi, grappig en heel beschermend tegenover haar vrienden. Elke keer als ze voorbij komt wil ik meer over haar lezen. Ik zou het absoluut geen straf vinden om een avond in Velaris met Mor door te brengen. Zwijmel.

Dimitri Belikov

Hoewel Adrian natuurlijk ook een ultieme fictieve crush is, is Dimitri toch wel echt het toppunt van mijn fictieve crushes. Dimitri is gewoon mysterieus tot op het bot. En hij is sexy, beschermend, galant én stoer tegelijkertijd. Sowieso is volwassenheid altijd een pluspunt, want met die ielige jongetjes heb ik dan weer niks. Dimitri verdient wel een dozijn rozen. Nee, honderd!

Emperor Kaito

Kai is zo... ik weet het niet. ER IS IETS MET HEM. Hij intrigeert me. Hij is volwassen, plichtsgetrouw, lief en tegelijkertijd ook heel sexy. Sowieso is een man met macht die bovendien een gevoel voor eer en respect heeft zeldzaam en puur, en daarom hou ik zoveel van Kai.  Dus Kai, jij krijgt van mij natuurlijk ook een roos!

Newt Scamander

Eddy Redmayne...smelt... Die ogen, die kaaklijn, lippen om te zoenen en dan die karakterkop!  Zalige prestaties heeft de man al neergezet. Heerlijk hoe hij Newt ten tonele brengt in Fantastic Beasts; puur en mysterieus. Helemaal verliefd werd ik door zijn prestatie in The Danish Girl. Pure klasse! Jij krijgt van mij niet één roos, maar een hele bloemenwinkel!

Thomas

Deze hottie uit De Labyrintrenner serie heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dylan O'Brien, I blame you! Thomas heeft iets liefs, maar ook iets ruigs. Hij is een doorzetter, slim en knap. Hij krijgt van mij een roos (hoewel hij volgens mij niet weet wat hij ermee moet doen, hij heeft het al druk genoeg met alle chaos in die wereld...)

Louisa Clark

Louisa Clark verdient absoluut een roos. Dit meisje heeft zo'n sterke persoonlijkheid: Een eigen wil, een eigen stijl en ze is toch zo gewoon en lief. Ze is gewoon geweldig! Dan helpt het ook nog dat ze wordt vertolkt in de film Me before You door de megaknappe Emilia Clarke... 

Jace 'Wayland'

Jace is zeker niet de enige hottie in de Shadowhunter wereld, die gecreërd is door Cassandra Clare. De eerste jongen waar deze lezeres verliefd op werd in de boekenwereld! Zorgzaam, beschermend, goed lichaam, duhh. Al deze dingen en nog veel meer. Dit is zo een karakter waarbij je gewoon wilt dat hij je boy zou zijn. The Mortal Instruments gaat veel dieper en is zeker niet oppervlakkig. Dat reflecteert zeker op de karakters!

Ash

Onze prins uit Nimmernimmer en op deze literaire wereld gezet door Julie Kagawa. De knappe, maar mysterieuze prins die niet veel over zichzelf vertelt. Wie droomt er nou niet stiekem van zo’n jongen, die aan de ene kant zo hard is als steen, maar aan de andere kant zo lief is als een puppy. 

Reed Royal

In dit rijtje mag Reed Royal, uit de Royals-serie van Erin Watt, toch ook niet ontbreken. Een typische 'ruwe bolster, blanke pit'. Super aantrekkelijk met wasbord en al en dan ook nog lief en beschermend. En dan mag je ook nog mee in zijn privé vliegtuig!

Wie krijgt van jullie een roos?Reacties op: Valentijnsdag: de YA Club deelt rozen uit!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is een Amerikaanse YA-schrijfster. Maas studeerde Creative Writing...

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste d...

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...