Advertentie

Unpopular Opinions

op 15 februari 2020 door

Je kent het vast wel. Heel veel mensen die een bepaald boek volledig de hemel in prijzen. En jij wilt dat boek dan uiteraard ook heel graag lezen. Echter wanneer je het boek eindelijk oppakt is er geen doorkomen aan, of ben je gewoon een beetje teleurgesteld. Komt dit dan doordat je te hoge verwachtingen hebt of is het boek gewoon niets voor jou?

Zo heeft iedereen denk ik wel een boek waar je eigenlijk een 'unpopular opinion' over hebt, een totaal andere mening dan de massa. Ik (Kimberly) probeer me op dit moment door Nevernight van Jay Kristoff heen te worstelen. En wat een opgave is dat. Maar tegelijkertijd vraag ik me heel erg af waar het precies aan ligt. Er zijn immers zo ontzettend veel mensen die deze boekenserie helemaal geweldig vinden.

Andersom kan het natuurlijk ook. Hierbij denk ik dan voor aan The Hazel Wood van Melissa Albert. Overal waar ik keek werd dit boek afgemaakt en afgeraden. Het zou echt vreselijk zijn. Maar de omschrijving klonk toch zo geweldig. En dus, eigenwijs als ik ben, heb ik het boek wel gelezen. En eerlijk, ik vond het een heel goed verhaal.

Wat is nu echt jouw unpopular opinion? Welk boek of boeken vond je echt vreselijk of juist helemaal geweldig terwijl anderen dit niet vonden?Reacties op: Unpopular Opinions

Meer informatie

Gerelateerd