Advertentie

Word bevriend met de Hebban Young Adult Club!

op 29 januari 2018 door

Welkom in het clubhuis van de Hebban Young Adult Club! Met zijn tienen zorgen we er met veel liefde en enthousiasme voor dat onze spot gevuld blijft met artikelen over ons favoriete genre; Young Adult! Ben jij net als wij fan van dit geweldige genre, word dan vriend(in) van de Hebban Young Adult Club. Wij vinden het namelijk leuk om jou, als vriend of vriendin te leren kennen, en als je bevriend wordt, heb je altijd een streepje voor bij leuke acties en dingen die wij organiseren!


Hoe word ik vriend of vriendin van deze leuke club?
Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden. Stel jezelf voor onder dit artikel en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Wie ben je en wat zijn je hobby's?
  2. Van welke schrijvers wil je niks missen?
  3. Wat zijn jouw favoriete Young Adult boeken?
  4. Wat hoop je op deze spot te vinden?

Wie je ook bent, jong of oud, dik of dun, klein of groot; kom bij de club! In de reacties kunnen we praten over aanraders, schrijvers die we nog willen ontmoeten en veel meer. Behalve dat we natuurlijk met jullie meekletsen in de reacties, kunnen jullie alvast wat lezen over ons op deze pagina waar we onszelf voorstellen. Reacties op: Word bevriend met de Hebban Young Adult Club!

Meer informatie