YA Spot zoekt leuke nieuwe leden

op 24 mei 2022 door

Vorig jaar plaatsten we al een vacature na het vertrek van enkele leden van onze spot. Daarna sloot Karen zich aan bij ons. Om te zorgen dat we nog meer leuke artikelen kunnen plaatsen en ook nog allemaal tijd hebben voor onze activiteiten naast de spot, zouden we graag nog enkele leden toe willen voegen. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die houden van lezen, en dan vooral van young adult boeken, en het schrijven van artikelen over deze boeken. Oftewel, mensen die net zoveel liefde hebben voor young adult als wij. Het maakt niet uit welke gender je je mee identificeert, hoe oud je bent, of je liever fysiek leest of audioboeken luistert. Zolang je maar graag YA boeken leest.

Je hebt de mogelijkheid om in je dagelijks leven tijd vrij te maken om mee te denken over nieuwe artikelen, boeken te lezen voor de spot (eigen exemplaren) en actief mee te schrijven. De uren belasting bestaat uit ongeveer 4 uur per week, afhankelijk van het aantal artikelen waar je aan meewerkt. Het soort artikelen wat wij plaatsen varieert. Het kunnen besprekingen zijn van boeken in allerlei variaties, maar vooral de creatieve artikelen, de interactieve artikelen etc. is waar het bij ons om draait.

Overleggen doen wij zoveel mogelijk via een groepsapp op Whatsapp. Het is dan ook van belang dat je geen moeite hebt om op een dergelijke manier met de rest van de leden te communiceren.

Hoe kan ik het team versterken?

Als dit jou wel wat lijkt stuur dan een mailtje naar liefdevoorya@gmail.com met daarin het volgende:

  • Je naam;
  • Je leeftijd;
  • Vertel iets over jezelf: hobby's, werk, school, favoriete auteurs etc.;
  • Hoeveel boeken lees je ongeveer per maand/jaar?;
  • Wat zijn je favoriete YA boeken;
  • Lees je alleen Nederlands, alleen Engels of beide?
  • Wat denk jij toe te kunnen voegen aan onze spot;
  • Vermeld in je mail linkjes naar je Hebban profiel (om mee te kunnen doen moet je in het bezit zijn van een actief profiel op Hebban), je bookstagram, je blog of andere social media;
  • Voeg in een bijlage een door jou geschreven artikel toe. Je kunt kiezen uit een recensie of een creatief artikel, zolang het maar met YA boeken te maken heeft. Dit artikel moet echt jouw schrijftalent laten zien.

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging.

Dit betreft een vacature die open blijft staan zolang we nog op zoek zijn naar leden. Na ontvangst en beoordeling van jouw 'sollicitatie' hoor je zo snel mogelijk van ons terug.

Wie weet spreken we je snel!Reacties op: YA Spot zoekt leuke nieuwe leden

Meer informatie

Gesponsorde boeken