Maandenlang moest de boekhandel haar deuren gesloten houden. Maar de steun van heel veel lezers heeft de boekverkopers op de been gehouden. Op woensdag 28 april mochten zij hun deuren eindelijk weer openen! Nederlandse en Vlaamse auteurs stonden én staan klaar om in heel Nederland de boekhandels te openen zodat ook jij weer de mooiste boeken kunt ontdekken bij jouw favoriete boekhandel. Bijvoorbeeld voor Moederdag.

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag je boekverkoper om advies of probeer de Hebban Boekentipper eens. Lezers, genrespecialisten, boekverkopers en bibliotheekmedewerkers zitten voor je klaar voor het geven van een leestip op maat.

Koop een #steunjeboekhandel-tas en laat zien dat je jouw favoriete boekhandel steunt!

Speciaal voor de actie #steunjeboekhandel zijn er linnen tassen gedrukt waarin je in stijl je gekochte boeken kunt vervoeren. Niemand gaat immers van huis zonder een goed boek, en daar hoort een bijpassende tas bij.

Op de ene kant van de tas vind je het logo van #steunjeboekhandel, waarmee je kunt laten zien dat je de boekhandel een warm hart toedraagt. Aan de andere kant staat een quote van Jan Wolkers (limegroen), Ellen Deckwitz (oranje) of Ilja Leonard Pfeijffer (zwart), of een strip van Fokke & Sukke door schrijver en illustrator Jean-Marc van Tol en schrijvers John Reid en Bastiaan Geleijnse (natural).

Hier lees je meer over de #steunjeboekhandel-tassen.


Heb je een boekhandel maar sta je niet op het kaartje? Mail dan je gegevens naar de klantenservice van Stichting CPNB.
Deze campagne werd mogelijk gemaakt door: