Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Werkzaamheden & storingen

Terug naar de startpagina

Op Hebban zijn dagelijks duizenden lezers in de weer met hun boekenplanken, recensies en blogs. Ze lezen graag de artikelen, het nieuws en de interviews. De dagelijkse winacties en leesclubs zijn favoriet bij velen. De redactie en het technische team van Hebban doen er alles aan om de site soepel te laten draaien, zodat de bezoekers ongestoord kunnen genieten van Hebban. Maar uiteraard hebben wij ook af en toe een storing of zijn er werkzaamheden die we uit moeten voeren, waar jij, de lezer en bezoeker van Hebban, last van kunt ondervinden. Op deze pagina proberen we je zo volledig mogelijk op de hoogte te houden van de (on)geplande werkzaamheden en eventuele storingen.

Werkzaamheden

Er zijn momenteel geen werkzaamheden gaande.

Storingen

Er zijn momenteel geen storingen

Veelgestelde vragen

  • Bekijk hier de veelgestelde vragen over Hebban algemeen.

Contact

Heb je last van een probleem dat niet bij de werkzaamheden en storingen vermeld staat of heb je een vraag die niet in een van de Veelgestelde vragen wordt beantwoord, stuur dan een mailtje. Beschrijf daarbij zo duidelijk mogelijk het probleem waar je tegenaan loopt en noem daarbij het apparaat (laptop, tablet, desktop, mobiele telefoon) en de browser die je gebruikt (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, etc).

Social media

Op de momenten dat de site helemaal uit de lucht is, kun je natuurlijk ook deze storing-pagina niet bereiken. In de zeldzame momenten dat zoiets gebeurt, houden we je op de hoogte via onze social media. Volg ons op Facebook en/of Twitter.