Advertentie

Hebban Thriller Magazine 2019

Ter gelegenheid van de vijfde editie van de populaire Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban, stelt de Hebban Crew onder leiding van thrillerspecialisten Sander Verheijen en Soraya Vink een eenmalig magazine voor en door thrillerfans samen. 

Wat kun je verwachten? 

Thriller Magazine verschijnt rond 22 februari 2019 en telt maar liefst 152 full colour pagina's vol spannende lees-, luister- en kijkinspiratie voor thrillerliefhebbers. In het magazine vind je onder andere interviews, dossiers, leestips, recensies en de handige thrillerkalender voor de eerste helft van 2019 (voor zowel boeken als tv-series). Met het overzicht van alle spannende Nederlandse en Vlaamse televisieseries van de laatste 25 jaar en een dossier over seriepersonages is deze voorlopig eenmalige editie van Thriller Magazine een echt bewaarnummer. 

Klik hier voor de eerste recensies

Verkoopadressen

Thriller Magazine kost € 7,95 en is een eenmalige uitgave van Hebban ter gelegenheid van de vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse en is verkrijgbaar bij alle Libris boekhandels en bij Boekhandel Scheltema in Amsterdam