1 - 19 juni 2024

GRATIS EBOOK THRILLER TOP 10 HEBBAN THRILLERPRIJS

Tijdens de Thriller Weken van 1 tot en met 19 juni staat het spannende boek centraal in boekhandel, bibliotheek en natuurlijk ook hier op Hebban. Op deze pagina vind je een compleet overzicht.

Gratis ebook

Tijdens de Thriller Weken ontvang je van je favoriete boekhandel of bibliotheek een boekenlegger met een QR code om een ebook met 5 gloednieuwe spannende verhalen gratis te kunnen downloaden. In 5x kort en spannend vind je exclusieve verhalen van Dominique Biebau, Angelique Haak, Lex Noteboom, Jet van Vuuren en Floris Kleijne.

Ben je lid van lezerscommunity Hebban, dan kun je het ebook (na inloggen) vanaf 1 juni a.s. ook gratis downloaden.

Thriller Top 10

Boekverkopers selecteerden speciaal voor jou tien spannende leestips voor de Thriller Weken.

Winnaar Hebban Thrillerprijs

De vakjury: De Man met Duizend Gezichten is een verrassend debuut waarin een angstig realistisch beeld geschetst wordt van een propagandaoorlog die gebruikmaakt van deepfake-technologie. Deze ambitieus opgezette thriller heeft een complex plot dat een scherpe geest vereist om volledig te ontwarren. De jury omschreef het verhaal als ‘vernieuwend’, ‘verrassend’ en ‘intelligent’ en koos dan ook unaniem voor De Man met Duizend Gezichten van Lex Noteboom als winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2024. Het is de eerste keer dat een debutant de prijs in ontvangst mag nemen.

Lees het nieuwsbericht