Advertentie
Debbie (Hebban Crew) Hebban Crew

Ai ai ai, ik ben volgers verloren!

Debbie (Hebban Crew)

15-03-2021 81 reacties Discussie
Geen paniek, er is een maximum ingesteld op het aantal lezers dat je kunt volgen en dat kan effect hebben voor je volgersschare. Lees meer ...

Vorige week is er een maximum ingesteld voor het aantal lezers dat je kunt volgen. De functionaliteit van het volgen van lezers is bedoeld om lezersactiviteit van die lezers (die dezelfde smaak hebben bijvoorbeeld) te kunnen volgen en zien. Met honderden of duizenden volgers is dat niet meer mogelijk en mis je zelfs de meest inspirerende lezersactiviteit. Zonde!

Een klein aantal lezers volgt enorm veel andere lezers, meer dan 250, maar ook deels meer dan 1000, met een extreem geval van wel 90.000 lezers. Dit stoort de functionaliteit enorm, tot aan het punt dat de pagina's met updates en activiteiten niet meer geladen kunnen worden. Het volgen van zo veel lezers komt vaak voort uit een wens om zo veel mogelijk teruggevolgd te worden, om aan populariteit te winnen. Daar is deze functionaliteit niet voor bedoeld.

Om de werking van deze functionaliteit voor iedereen te waarborgen en om de functionaliteit te kunnen laten werken zoals hij bedoeld is, is er een maximum van 250 te volgen lezers ingesteld. Iedereen die daar boven zit wordt automatisch afgekapt op 250. Dit proces is nog gaande. Dit proces is er de oorzaak van dat je een verlies in volgers in je eigen profiel ziet.

Zit je op 250 en wil je een nieuwe lezer volgen, ontvolg dan eerst een andere lezer.

Het is geen probleem waar enorm veel lezers last van zullen hebben. Er zijn maar 144 lezers die meer dan 250 lezers volgen en van die 144 zijn er 51 die meer dan 1000 lezers (tot aan 90.000 dus!) volgen. Het is dus een vrij beperkt verspreid gebruik van deze functionaliteit met wel een heel vervelend effect.

Wie een van die 144 is, zal zien dat de pagina's in Mijn Hebban beter geladen kunnen worden en dat, als je gericht gelijkgestemde lezers volgt, de lezersactiviteit die je in je tijdlijn te zien krijgt veel inspirerender is en van meer kwaliteit voor jouw interesses.

Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Ai ai ai, ik ben volgers verloren!

De populairste topics