Advertentie

Ik zoek twee oudere boeken (roman?)

Sjieuwke01

09-11-2020 5 reacties Ik zoek een boek
Erienne Engeland lord graaf Schotland highlander uithuwelijking

Boek 1: Erienne wordt uitgehuwelijkt aan een graaf. Iedereen denkt dat deze graaf lelijk is, omdat hij altijd een vermomming draagt. Tijdens hun huwelijk wordt ze telkens het hof gemaakt door een arrogante man. Ze kan hem heel moeilijk weerstaan en voelt dat ze verliefd wordt, maar ze voelt zich ook schuldig tegenover haar partner. Uiteindelijk aan het einde van het verhaal blijkt dat allebei de mannen een en dezelfde persoon zijn, maar probeerden zij de dader te ontdekken die het landgoed toen ter tijd in de brand heeft gestoken. 
boek 2: gaat over een Engels meisje wat toen ze jong was een schot ten huwelijk heeft gevraagd (kort daarvoor zat ze achter een varken aan?). Jaren later komt de schot zijn bruid claimen - immers mag het wettelijk en heeft zij hem gevraagd waar getuigen bij waren. Het meisje, inmiddels vrouw, wordt tegen haar wil meegenomen te paard. Tijdens de reis naar zijn landgoed, wordt ze langzaamaan verliefd op hem. Hij blijft koel. Op een gegeven moment worden ze allebei verliefd op elkaar. Ondertussen veel actie en intieme momenten. 
dit zijn twee boeken die ik heel lang geleden gelezen heb en waarvan ik de titels niet meer weet. Wie zou mij kunnen helpen? 
Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Ik zoek twee oudere boeken (roman?)