Advertentie

Help! Leesclubs voor jongeren gezocht!

Hildeschipper98

13-09-2020 6 reacties Discussie
Hoi, Ik ben opzoek naar een leesclub voor jongeren! Dit in het kader van mijn afstudeeronderzoek naar de ontlezing onder jongeren.

Goedenmorgen,
Ik ben Hilde Schipper en ik ben een 22-jarige journalistiek student. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek naar de ontlezing onder jongeren en wat jongeren nodig hebben om meer te gaan lezen. Dit doe ik in het kader van mijn afstudeeronderzoek aan de Christelijke Hogeschool in Ede.  

De afgelopen maanden ben ik al druk bezig geweest met mijn eigen onderzoek naar dit onderwerp. Ik ben al veel te weten gekomen over de ontlezing onder jongeren. Daarnaast wil ik graag een aantal leesclubs interviewen waar jongeren inzitten. Ik ben dan opzoek naar jongeren die mij meer kunnen vertellen over waarom zij in de leesclub zitten, hoe hun liefde voor lezen is ontstaan en wat hun mening is over de ontlezing. Ook zou ik graag bij een van deze bijeenkomsten (dit mag natuurlijk ook een onlinebijeenkomst zijn) aanwezig willen zijn. Over deze bijeenkomst zou ik dan graag een reportage willen maken. Ik ben namelijk benieuwd hoe een bijeenkomst van een leesclub er uitziet.
Nu is mijn vraag is er een leesclub bereidt om een paar vragen voor mij te beantwoorden en vinden zij het goed als ik hier een reportage overmaak? De reportage wordt na het schrijven natuurlijk eerst door de jongeren zelf gecontroleerd en wordt aangepast als dit nodig is.

Zit jij in een leesclub voor jongeren? Stuur dan een mail naar hilde_schipper1@outlook.com of stuur mij een dm op Instagram: @hjdschipper
Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Help! Leesclubs voor jongeren gezocht!