Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

luisterboek cadeau

MarijeMiggiels

01-12-2023 23 reacties Discussie
Hoe geef je iemand een luisterboek cadeau

Twee jaar geleden maakte ik kennis met de IJslandse traditie Jólabókaflóð. Wij vieren al pakjesavond met Sinterklaas dus geen cadeautjes onder de kerstboom, maar Jólabókaflóð is een mooie aanvulling dus bij ons liggen er boeken onder de boom. Het is geen probleem om een boek te vinden voor mij en mijn dochter, het probleem daar zit meer in te veel keuze, maar mijn man is geen lezer. Ik doe hem een plezier met een kookboek maar die verdwijnt in de kast en komt er vervolgens nooit meer uit. Ik wil hem graag een verhaal cadeau doen (zoals ze zeggen in De flat aan het einde van de wereld) en aangezien hij niet leest, besloot ik: het wordt een luisterboek! Maar.... hoe geef je iemand een luisterboek cadeau? Ik speurde al via Google, maar vond nog geen oplossing.

Ik kan een abonnement geven op een audio-streamingdienst of een boekenbon, maar ik wil een specifiek boek cadeau geven. Persoonlijk vind ik weinig zo leuk om iemand een boek cadeau te doen, iets echt voor hem of haar uitkiezen, maar de optie om iemand een digitaal boek cadeau te geven bestaat dus nog helemaal niet. Bizar toch? In deze tijd dat je alles online kunt kopen kan je iemand geen digitaal cadeau schenken.

Wie heeft er een gouden tip? 
Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: luisterboek cadeau

De populairste topics

Uitlenen

door Gerben Kappert 5 reacties

Volgorde

door Michake84 2 reacties